När jag var 19 år sträckkollade jag SATC från början till slut. Att få resa till New York, som denna serie mycket väl förknippas med, blev en dröm för mig. När jag var i samma ålder läste jag även Sandra Beijers blogg där hon skrev om New York, det går att läsa en av hennes guider här: Sandras New York guide.     + med New York är mångfalden, stadens puls och all kultur, karaktär och matupplevelser samt grym shopping som erbjuds. Är man på Manhattan rekommenderar jag starkt ett besök på Comedy Cellar som var en av höjdpunkterna från vår resa! 

Några snabba tips! Värt att käka middag på Quality Meats och njuta av god efterrätt på Magnolia Bakery, gå till en härlig rooftop bar som Rare View. Njut av grym shopping på Century 21 & Westfield World Trade Center! Gå förbi Fearless girl, besök Comedy Cellar och Central Park! Drick öl och häng med amerikanare på valfri lokal bar!