Lördag – söndag: Tennis, Venice & Pride

Våra helgaktiviteter började med att vi kollade klart på Stranger Things, plus med serien – verkligen lyckad casting, många duktiga skådisar som spelar bra tillsammans! Minus, jag kände mig lite mätt på allt halva vägen in, kändes lite som upprepning från tidigare säsonger men science fiction är inte heller min grej.

I lördags åkte vi till Venice Beach, ambitionen var att åka till Santa Monica och se prideparad men pga för mycket trafik blev det inte så, vi hade tennislektion inbokat kort efter att paraden började så vi fick strosa omkring i Venice istället.

Såhär såg jag ut, inte utmärkta strosningsskor 🙂

Väl tillbaka hemma i vårt lägenhetskomplex var det dags för tennis. Tennislektionen var jätterolig! Nu tar vi med oss tips och trix som kanske gör oss lite mindre usla i framtiden 🙂

Trynet jag vaknar till varje morgon.

I söndags åkte vi till Westfield Century city mall och kollade runt, blev mest fönstershopping för min del förutom ett par solglasögon från Tom Ford! Jättefint, rent köpcentrum med många restauranger. Jag är dock besviken på utbudet av inredningsbutiker… Så svårt att hitta några bra IRL här!

Sedvanligt besök i hundparken. I söndags var vi nere vid stranden som ligger där vi bor och mötte ett annat par som hade vad som såg ut som en tvillingbror till Limon, det var bara 5 dagar mellan dom och dom lekte jättefint tillsammans!

Helgfrukost! Älskar bananpannkakor med jordnötssmör och honung! Bananpannkakorna jag gör är bara 1 banan mixat med 2 ägg, så enkelt och jättegott!