Tisdagseftermiddag

Vi bor med promenadavstånd (drygt 1,5 km) från “Venice of America”, jag har ännu inte amerikanskt körkort eller körvana här, jag brukar därför ha som önskemål att mötas upp där. Los Angeles påstås vara staden som är byggd för bilar och jag ska ta amerikanskt körkort inom kort, svenskt körkort är bara giltigt i 3 månader men är inte riktigt redo än, jag känner mig fortfarande rädd för att köra bil i här.

Jag mötte upp en tjejkompis och vi käkade på Plancha Tacos som ligger vid Venice Beach – jag åt enchiladas och fish taco – grymt gott! Vi gick sen runt och fotade, kollade i butiker och pratade om allt möjligt.

Sen tog vi hennes bil till Abbot Kinney Boulevard där gick vi till Cha cha matcha, jag beställde en matcha soft serve – dröm om man gillar matcha och mjukglass! Vi gick denna gång inte förbi det gym i Venice Beach, Muscle Beach Gym, som många förknippar med Arnold Schwarzenegger, ska ta bilder på det nästa gång.

En grym tisdag i änglarnas stad helt enkelt! Ikväll ska jag och E iväg på parmiddag med en bekant till mig och hennes man, ska bli roligt! Rapporterar efteråt om restaurangen var värd ett besök!